Cocon Conflictbemiddeling | Geschiedenis

Geschiedenis

Jonkers & Collombon

Na jarenlang collega's te zijn geweest, besloten Jan Jonkers en Julienne Collombon in 1991 hun krachten te bundelen en gezamenlijk een adviespraktijk te starten: Jonkers & Collombon Consultants. Een brede kennis en ervaring op het terrein van opsporing en recherche, de agrarische sector in het algemeen en de paardenhouderij in het bijzonder, personeels- en organisatiemanagement, sociaal-maatschappelijke problematieken en conflictbemiddeling vormden de basis.

In de loop der jaren is er veel ervaring opgedaan met het doen van onderzoek in opdracht van De Rechtspraak, advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen. Er zijn ondernemingsplannen opgesteld en belangen behartigd in misbruik en mishandelingszaken, interimmanagement uitgevoerd en veilingen georganiseerd en een groot aantal geschillen tussen werkgever en werknemer begeleid. Als bemiddelaar maar ook als belangenbehartiger opgetreden in familiaire zaken, zoals echtscheidingen en nalatenschappen en vele, vele paarden getaxeerd.

Na een slopende ziekte hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Jan Jonkers. Nu er geen gebruik meer gemaakt kan worden van zijn expertise, is besloten het taxeren van paarden over te laten aan de collega-taxateurs. Met grote tevredenheid kunnen wij u meedelen, dat Harrie en Koos Derks te Merselo zich bereid verklaard hebben deze zaken over te willen nemen. Uw taxaties zijn bij hen in professionele handen!

Onze ervaring en affiniteit met de paardenhouderij en vooral de paardenmensen blijft natuurlijk bestaan. Als de waardering van uw paarden slechts een deel vormt van het probleem waarvoor u zich gesteld ziet, blijven wij u uiteraard graag van dienst.

Cocon conflictbemiddeling

Na het afscheid van Jonkers, resteerde nog Collombon Consultants. Na een verdere professionalisering op het vlak van conflictbemiddeling, o.a. door een opleiding tot MfN-mediator en de accreditatie familie-mediation, zijn wij vanaf 1 januari 2016 verder gegaan als Cocon Conflictbemiddeling. Niet alleen een samenvoeging van Collombon Consultants, maar vooral ook een veilige, warme omgeving waarin zich iets moois kan ontwikkelen!

×

Contact


Cocon Conflictbemiddeling: advies, belangenbehartiging en mediation in Drenthe. Hebt u een vraag of opmerking voor ons? Laat het ons weten! Schrijf hieronder uw bericht of bel ons op het onderstaand nummer.