Cocon Conflictbemiddeling | Samenwerking

Samenwerking

Cocon conflictbemiddeling werkt aan een professioneel netwerk, zodat u er op kunt vertrouwen dat alle aspecten van het probleem waarvoor u zich gesteld ziet zo deskundig mogelijk belicht worden. Besluit u ons uw vertrouwen te geven, dan staat ons netwerk tot uw beschikking en is onze deur dat ene loket, van waaruit voor alle aspecten een deskundig advies gezocht wordt. Cocon Conflictbemiddeling heeft geen belangen in de werkzaamheden van deze professionals. U kunt natuurlijk ook uw eigen adviseurs raadplegen.

Onze deur en telefoonlijn staan overigens altijd voor u open, op de momenten die u goed uitkomen, ook 's avonds en in het weekend.

logo Varekamp Notariaat
Varekamp Notariaat

Na een geslaagde mediation de gemaakte afspraken vastleggen in een officiële akte, nieuw testament na de echtscheiding, deskundig advies bij de start of juist de beëindiging van uw onderneming.

meer informatie
AK Nieuwe Ebbingestraat

De deskundige advocaten van AK Nieuwe Ebbingestraat in Groningen dienen een echtscheidingsverzoek in bij de Rechtbank als u en uw partner het eens zijn geworden over de wijze waarop u uit elkaar wilt of helpen u verder als u het toch niet eens kunt worden, staan u graag met raad en daad terzijde bij al uw juridische vragen en controleren desgewenst de (jurische) haalbaarheid van uw afspraken. Betrokken advocaten als er meer zaken spelen

meer informatie
logo Buurtbemiddeling Noord-Nederland
Buurtbemiddeling Noord-Nederland

Overlast van de buren? Buurtbemiddeling is het proberen waard en als uw gemeente het faciliteert, helemaal gratis! Cocon Conflictbemiddeling neemt deel in Buurtbemiddeling Noord Nederland.

logo Rode Kater Producties
Rode Kater Producties

De Rode Kater maakt eigenzinnige films met u en uw doelgroep in het achterhoofd. Na het beëindigen van uw arbeidsrelatie een eigen bedrijf? Uw sollicitatie meer kracht bijzetten? Uw onderneming een nieuwe of extra boost geven? De Rode Kater helpt u graag verder.

meer informatie
logo Harrie Derks
Derks & Derks Paardentaxateurs

Schadeclaim, verdeling van de boedel, bedrijf beginnen, beëindigen, samenvoegen of splitsen of nog een andere reden om uw paard(en) te laten taxeren?

meer informatie
×

Contact


Cocon Conflictbemiddeling: advies, belangenbehartiging en mediation in Drenthe. Hebt u een vraag of opmerking voor ons? Laat het ons weten! Schrijf hieronder uw bericht of bel ons op het onderstaand nummer.